borduurmachine kopen

Een borduurmachine kopen om uw eigen atelier te beginnen? Pals Print en Screen adviseert u graag over de vele mogelijkheden en bijbehorende software programma’s. Borduren is een belangrijke tak op het gebied van textielbedrukking gezien de duurzaamheid. Pals heeft borduurmachines van het kwaliteitsmerk Barudan in het assortiment opgenomen. Deze machines genieten een extreem hoge borduursnelheid van maximaal 1400 steken per minuut. Daarnaast zijn ze eenvoudig te bedienen en beschikbaar als tafelmodel of brugmodel. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar een voor u geschikte offerte betreft een borduurmachine kopen.


Pagina's

Zoek resultaat van "borduurmachine kopen " binnen Pagina's

Producten

Zoek resultaat van "borduurmachine kopen " binnen Producten

Barudan BEVT series

De Barudan BEVT series zijn de enkelkops borduurmachines van Barudan. Deze enkelkops borduurmachines zijn, net als de meerkops borduurmachines, met kwalitatief hoogwaardige producten geproduceerd waardoor deze een zeer lange levensduur vertegenwoordigen.

 

De Barudan BEVT series zijn beschikbaar als tafelmodel en als brugmodel, van 9 tot 15 naalden en borduren met een maximum snelheid van ca. 1400 steken per minuut. Ondanks deze extreem hoge borduursnelheid wordt uw tekst, logo of afbeelding met de hoogste precisie geborduurd op verschillende soorten textiel.

bevtz1501c2 Barudan BEVT series


Barudan BEXY series

De Barudan BEXY series zijn de enkelkops borduurmachines van Barudan. Deze meerkops borduurmachines zijn, net als de enkelkops borduurmachines, met kwalitatief hoogwaardige producten geproduceerd waardoor deze een lange levensduur vertegenwoordigen.

 

De Barudan BEXY series zijn beschikbaar van 2 tot 8 borduurkoppen, waarbij iedere borduurkop 15 naalden heeft. Met een borduursnelheid van maximaal 1400 steken per minuut en een maximum borduurformaat van 450 x 380 mm of 450 x 520 mm bent u uiterst flexibel als het gaat om de type afbeelding welke u moet borduren. Snelheid, precisie en flexibiliteit zijn dan ook kreten die bij Barudan centraal staan.

bexyz1506c Barudan BEXY series


  borduurmachine kopen - nieuws.

ONZE MERKEN

 

CONTACT