Occasion borduurmachine

Pals levert naast het uitgebreide assortiment aan nieuwe machines ook diverse soorten Occasion machines. Voor een professionele Occasion borduurmachine bent u bij Pals Print en Screen dan ook aan het juiste adres. Iedere Occasion word door het vakkundige team van Pals gerenoveerd waarbij uitsluitend gebruik word gemaakt van originele onderdelen. Een borduurmachine Occasion is technisch dan ook altijd in zeer goede staat.

Pals levert borduurmachines van het kwaliteitsmerk Barudan. Deze apparaten kunnen ingesteld worden van 1 tot 8 borduurkoppen en in klein of groot borduurformaat. U kunt bij Pals ook terecht voor de bijbehorende software programma’s. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.

Pagina's

Zoek resultaat van "Occasion borduurmachine" binnen Pagina's

Producten

Zoek resultaat van "Occasion borduurmachine" binnen Producten

Barudan BEVT series

De Barudan BEVT series zijn de enkelkops borduurmachines van Barudan. Deze enkelkops borduurmachines zijn, net als de meerkops borduurmachines, met kwalitatief hoogwaardige producten geproduceerd waardoor deze een zeer lange levensduur vertegenwoordigen.

 

De Barudan BEVT series zijn beschikbaar als tafelmodel en als brugmodel, van 9 tot 15 naalden en borduren met een maximum snelheid van ca. 1400 steken per minuut. Ondanks deze extreem hoge borduursnelheid wordt uw tekst, logo of afbeelding met de hoogste precisie geborduurd op verschillende soorten textiel.

bevtz1501c2 Barudan BEVT series


Barudan BEXY series

De Barudan BEXY series zijn de enkelkops borduurmachines van Barudan. Deze meerkops borduurmachines zijn, net als de enkelkops borduurmachines, met kwalitatief hoogwaardige producten geproduceerd waardoor deze een lange levensduur vertegenwoordigen.

 

De Barudan BEXY series zijn beschikbaar van 2 tot 8 borduurkoppen, waarbij iedere borduurkop 15 naalden heeft. Met een borduursnelheid van maximaal 1400 steken per minuut en een maximum borduurformaat van 450 x 380 mm of 450 x 520 mm bent u uiterst flexibel als het gaat om de type afbeelding welke u moet borduren. Snelheid, precisie en flexibiliteit zijn dan ook kreten die bij Barudan centraal staan.

bexyz1506c Barudan BEXY series


Occasion MHM Synchroprint 4000 Special Edition

De MHM Synchroprint 4000 Special Edition is met zijn snelle omsteltijden en gebruikersvriendelijke bediening de ideale machine om zowel grote als kleinere oplagen te bedrukken.

ocmhsp4a14z11 Occasion MHM Synchroprint 4000 Special Edition


Occasion Calmat gasgestookte droogtunnel

Model: Triple E-900-2-G

 

occatriplee9002g Occasion Calmat droogtunnel


De MHM Synchroprint E-Type is met zijn snelle omsteltijden en gebruikersvriendelijke bediening de ideale machine om zowel grote als kleine oplagen te bedrukken. 
ocmhspe08z06 Occasion MHM Synchroprint E-Type


Occasion MHM Synchroprint S-Type Special Occasion MHM Synchroprint S-Type Special De MHM Synchroprint S-Type Special is met zijn snelle omsteltijden en gebruikersvriendelijke bediening de ideale machine om zowel grote als kleinere oplagen te bedrukken.
ocmhsps12z08 Occasion MHM Synchroprint S-Type Special


Occasion MHM Synchroprint S-Type De MHM Synchroprint S-Type is met zijn snelle omsteltijden en gebruikersvriendelijke bediening de ideale machine om zowel grote als kleinere oplagen te bedrukken.
ocmhsps10z08 Occasion MHM Synchroprint S-Type


Occasion M&R Chameleon 6/4

De M&R Chameleon is een zeer goede handcarrousel voor het bedrukken van uw t-shirts of andere items.

ocmrchameleon Occasion M&R Chameleon


Occasion Tesoma DryLight split belt gasgestookte droogtunnel

De Tesoma DryLight is de maatstaf onder de droogtunnels. Door de gasgestookte verwarming levert het u ook een enorm energieverbruik op!

octsdltgas Occasion Tesoma DryLight split belt


  Occasion borduurmachine - nieuws.

ONZE MERKEN

 

CONTACT