Textieldrukautomaat

Voor een Textieldrukautomaat van hoge kwaliteit kunt u terecht bij Pals Print & Screen. In het brede assortiment zijn machines van vooraanstaande merken zoals MHM, Aspe Rapidtag, Calmatech en Tesoma opgenomen. Ieder Textieldrukautomaat heeft eigen specificaties en is perfect geschikt voor het drukken van textiel, labels en het fixeren en drogen van inkt. Laat u dan ook eens informeren door de specialisten van Pals Print & Screen uit Goirle en bedruk binnenkort zelf eenvoudig en snel uw textiel door middel van een Textieldrukautomaat.


Producten

Zoek resultaat van "Textieldrukautomaat" binnen Producten

Calmatech QC series

De Calmatech QC series tussendrogers zijn speciaal ontwikkeld voor het optimaal drogen en fixeren van zeefdrukinkten op textiel voor de verschillende MHM textieldrukautomaten.

 

Elk model binnen de Calmatech QC series tussendrogers zijn uitgevoerd met een controller met micro processor welke het mogelijk maakt om de droogtijd en de intensiteit van de lampen in te stellen. De geïntegreerde carbon electrodes zorgen voor de perfecte droging van uw textiel zonder de paletten van uw machine over te verhitten. Dit maakt het mogelijk om snel en perfect verdeeld de volledige bedrukking te drogen en te fixeren.

 

Met de Calmatech QC series tussendrogers kunt u drie verschillende zones separaat instellen via de geïntegreerde controller. Daarnaast zijn deze tussendrogers ingericht met een plug-in connectie om deze te koppelen aan uw Textieldrukautomaat of kunt u de tussendroger voorzien van een elektrisch oog of voetpedaal.

 

qcseries Calmatech QC series


Tesoma Sprint

De Tesoma Sprint is een elektrische droogtunnel van Duitse makelij, welke zeer geschikt is achter uw handcarrousel of kleine Textieldrukautomaat. Met de optionele warme luchtcirculatie is deze tunnel zelfs inzetbaar achter een of meerdere digitale textielprinters!

De Tesoma Sprint staat op wielen en is daardoor gemakkelijk verrijdbaar en dus flexibel inzetbaar! Optioneel kan er een koelbrug worden besteld, waardoor uw textiel gemakkelijker van de transportband af te halen is.

sprint Tesoma Sprint


De textiel-flocksystemen van Maag staan wereldwijd bekend om haar degelijkheid en betrouwbaarheid. Deze machines zijn dan ook in verschillende maten beschikbaar om zo te voldoen in de behoefte van zowel de kleinere als grotere textielflocker!

 

Met de textiel-flocksystemen van Maag hebben wij de volgende machines in ons productaanbod:

 

Maag HEK 100 manuele flockmachine

Industriële manuele flockmachine voor het flocken van vlakken en van vlakke vormdelen.

 

Maag FM 130-330 V2 flockmodule

Industriële flockmodule voor MHM Textieldrukautomaat voor het flocken van textiel.

 

Maag FM 440-580 V2 flockmodule

Industriële flockmodule voor MHM Textieldrukautomaat voor het in meerdere kleuren flocken van textiel.

 

Maag TS-C flockreinigingsunit

Flockreinigingsunit voor het verwijderen van restflock op uw textiel.

maagflock Maag Flock Systems


  Textieldrukautomaat - nieuws.

ONZE MERKEN

 

CONTACT