Wilcom borduursoftware

Naast professionele Barudan borduurmachines kunt u bij Pals Print en Screen ook terecht voor bijbehorende software programma’s. De Wilcom DecoStudio E3 borduursoftware is aan te raden wanneer u een eigen borduuratelier op gaat starten. Deze borduursoftware is gericht op het maken van ideale borduursteken en richtingen. In het Wilcom pakket is het programma CorelDRAW Graphics Suite X6 opgenomen. Hierdoor kunt u heel eenvoudige de meest mooie borduursels, prints, badges en andere soorten designs ontwerpen.

Vraag direct een offerte aan of informeer vrijblijvend naar meer informatie.

Producten

Zoek resultaat van "Wilcom borduursoftware" binnen Producten

Wilcom DecoStudio e3 software

De Wilcom DecoStudio e3 software is een uiterst gemakkelijke borduur- en decoratiesoftware! Of het nu gaat om het toevoegen van borduurwerk aan uw kledingdecoraties of om het opstarten van een borduuratelier, Wilcom DecoStudio is de perfecte software om de ideale borduursteken- en richtingen te bepalen. In de befaamde software van Wilcom zit standaard CorelDRAW Graphics Suite X6 geïntegreerd. Dit maakt DecoStudio de makkelijkste manier voor u om prachtige borduringe, prints, badges en andere designs te ontwerpen.

decostudioe3 Wilcom DecoStudio e3


Wilcom EmbroideryStudio e3 software

De Wilcom EmbroideryStudio e3 software is dé professionele borduur- en decoratiesoftware voor uw borduuratlier. U brengt uw borduurwerk en uw multi-decoraties werkelijk tot leven met Wilcom EmbroideryStudio e3. Met de standaard geïntegreerde CorelDRAW Graphics Suite X6 is Wilcom EmbroideryStudio een werkelijk ontwerpproductiesysteem binnen uw borduurbedrijf. Professionele borduurders en kledingontwerpers zijn dan ook wereldwijd bekend met de kwaliteit van Wilcom, die door haar eenvoud en kwaliteit dé maatstaf is in de wereld van de borduursoftware.

embroiderystudioe3 Wilcom EmbroideryStudio e3


  Wilcom borduursoftware - nieuws.

ONZE MERKEN

 

CONTACT